1. Masters sezona 2021/22.

Image

PRIJAVE ZA NATJECATELJSKU SEZONU 2021.-2022.

 Obzirom na epidemiološku situaciju te popuštanju mjera stožera civilne zaštite, Izvršni odbor pikado saveza Zagrebačke županije odlučio je pokrenuti ligašku sezonu 2021/22.

Prijave za ligašku sezonu 2021/22 održat će se u utorak 21.09. i srijedu 22.09. 2021. godine u vremenu od 19 do 21 sat u prostorijama pikado kluba “Bruno”, G. Laduč, Matije Gupca 39.

HPS DONIO ODLUKU O PREKIDU NATJECATELJSKE SEZONE

Izvršni odbor HPS-a na svojoj posljednjoj sjednici raspravljao je o trenutnoj situaciji i posljedicama koje uzrokuje koronavirusa COVID 19, a vezano za nastavak natjecateljske sezone 2020/2021. Raspravi su prethodile konzultacije sa Središnjim državnim uredom za sport i Hrvatskim olimpijskim odborom. Uzimajući u obzir važeće Odluke Stožera za civilnu zaštitu RH i zaključke navedenih konzultacija, IO HPS-a donio je odluku o prekidu natjecateljske sezone 2020/2021.

ZABRANA NATJECANJA U PIKADU I DALJE TRAJE

Trenutno još uvijek nije moguće organizirati natjecanja u pikadu, obzirom na Odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 26. veljače 2021. kojom se zabranjuju sva sportska natjecanja osim:

za klubove koji se natječu na nacionalnoj razini u sustavu ligaškog natjecanja najvišeg ranga, za kategorizirane sportaše, za sportaše nacionalne razine koji se pripremaju za europska i svjetska natjecanja.

Kako je 1. liga u pikadu županijski koncipirana, ona ne spada u natjecanja koja su izuzeta od zabrane.

Dodatno komplicira situaciju što se naš sport u većini slučajeva veže za ugostiteljske objekte.

Hrvatski pikado savez je u kontaktu sa stručnom službom HOO-a za nacionalnu i regionalnu razinu sporta, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske. Ako se popuštanjem mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske situacija promijeni i otvori se mogućnost održavanja natjecanja svi regionalni pikado savezi će biti obaviješteni o tome.

Izvor: HPS

Čestit Božić i sretna 2021...

Image

Prekid natjecateljske sezone 2020/2021

S obzirom na pogoršanje trenutne situacije pandemije koronavirusa kao i novoizrečenim restrikcijama i zabranama od strane Stožera civilne zaštite, PSZŽ privremeno obustavlja sva natjecanja. Natjecanja se obustavljaju u periodu od 28.11.2020. pa do daljnjega!!!

OBAVIJEST SVIM EKIPAMA!!!!

Obzirom da se nove mjere Nacionalnog stožera o radu ugostiteljskih objekata i broju prisutnih gostiju indirektno odnose i na naše natjecanje, IO PSZŽ-a donio je odluku da sve utakmice u svim ligama naše županije kreću u 18 sati.
Sukladno epidemiološkoj situaciji u zemlji svi igrači i klubovi se moraju pridržavati preporuka HZJZ i Stožera civilne zaštite RH!!!

2. Masters sezona 2020/21. ODGOĐENO

Image

Otkazano i 27. Pojedinačno PH u elektroničkom pikadu

Nažalost, zbog sve teže situacije povezane s koronavirusom prisiljeni smo otkazati i 27. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske, koje se trebalo održati 18. 10. 2020., u Dugoj Resi.

Naime, Stožer civilne zaštite Karlovačke županije na temelju novih preporuka i mjera Civilnog stožera RH odbio je dati dozvolu za planirano natjecanje. U takvim oklolnostima HPS je morao postupiti prema navedenoj odluci i otkazati planirano natjecanje.

1. Masters sezona 2020/21.

Image

Starije vijesti.


Powered by N-13 News