HPS DONIO ODLUKU O PREKIDU NATJECATELJSKE SEZONE

Izvršni odbor HPS-a na svojoj posljednjoj sjednici raspravljao je o trenutnoj situaciji i posljedicama koje uzrokuje koronavirusa COVID 19, a vezano za nastavak natjecateljske sezone 2020/2021. Raspravi su prethodile konzultacije sa Središnjim državnim uredom za sport i Hrvatskim olimpijskim odborom. Uzimajući u obzir važeće Odluke Stožera za civilnu zaštitu RH i zaključke navedenih konzultacija, IO HPS-a donio je odluku o prekidu natjecateljske sezone 2020/2021.

ZABRANA NATJECANJA U PIKADU I DALJE TRAJE

Trenutno još uvijek nije moguće organizirati natjecanja u pikadu, obzirom na Odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 26. veljače 2021. kojom se zabranjuju sva sportska natjecanja osim:

za klubove koji se natječu na nacionalnoj razini u sustavu ligaškog natjecanja najvišeg ranga, za kategorizirane sportaše, za sportaše nacionalne razine koji se pripremaju za europska i svjetska natjecanja.

Kako je 1. liga u pikadu županijski koncipirana, ona ne spada u natjecanja koja su izuzeta od zabrane.

Dodatno komplicira situaciju što se naš sport u većini slučajeva veže za ugostiteljske objekte.

Hrvatski pikado savez je u kontaktu sa stručnom službom HOO-a za nacionalnu i regionalnu razinu sporta, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske. Ako se popuštanjem mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske situacija promijeni i otvori se mogućnost održavanja natjecanja svi regionalni pikado savezi će biti obaviješteni o tome.

Izvor: HPS

Čestit Božić i sretna 2021...

Image

Prekid natjecateljske sezone 2020/2021

S obzirom na pogoršanje trenutne situacije pandemije koronavirusa kao i novoizrečenim restrikcijama i zabranama od strane Stožera civilne zaštite, PSZŽ privremeno obustavlja sva natjecanja. Natjecanja se obustavljaju u periodu od 28.11.2020. pa do daljnjega!!!

OBAVIJEST SVIM EKIPAMA!!!!

Obzirom da se nove mjere Nacionalnog stožera o radu ugostiteljskih objekata i broju prisutnih gostiju indirektno odnose i na naše natjecanje, IO PSZŽ-a donio je odluku da sve utakmice u svim ligama naše županije kreću u 18 sati.
Sukladno epidemiološkoj situaciji u zemlji svi igrači i klubovi se moraju pridržavati preporuka HZJZ i Stožera civilne zaštite RH!!!

2. Masters sezona 2020/21. ODGOĐENO

Image

Otkazano i 27. Pojedinačno PH u elektroničkom pikadu

Nažalost, zbog sve teže situacije povezane s koronavirusom prisiljeni smo otkazati i 27. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske, koje se trebalo održati 18. 10. 2020., u Dugoj Resi.

Naime, Stožer civilne zaštite Karlovačke županije na temelju novih preporuka i mjera Civilnog stožera RH odbio je dati dozvolu za planirano natjecanje. U takvim oklolnostima HPS je morao postupiti prema navedenoj odluci i otkazati planirano natjecanje.

1. Masters sezona 2020/21.

Image

POZIV NA GODIŠNJU SKUPŠTINU PSZŽ-a

 

Članovima Skupštine

PSZŽ-a

Bestovje, 17. kolovoza 2020.

 

PREDMET: Poziv na godišnju Skupšinu PSZŽ-a

Poštovani,

 

Ovim putem Vas pozivam na godišnju skupštinu Pikado saveza Zagrebačke županije  koja će se održati u utorak 22. rujna 2020. godine u 19,00 sati u prostorijama Sportskog centra Sveta Nedelja, Ulica dr. Franje Tuđmana 8, 10431 Sveta Nedelja

 

Predlažem sljedeći Dnevni red:

 

  1. VERIFIKACIJA ČLANSTVA I UTVRĐIVANJE KVORUMA
  2.  PRIMANJE NOVIH ČLANOVA U SKUPŠTINU PSZŽ-a
  3.  FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA SEZONU 2019/20 
  4. VIDEO PRIJENOS (streaming) SPORTSKIH NATJECANJA U SEZONI 2020/21
  5.  DOGOVOR O SUSTAVU NATJECANJA U LIGI TE KUP NATJECANJU
  6.  DOGOVOR O ODRŽAVANJU TE NAČINU ODRŽAVANJA MASTERS TURNIRA ZA PREDSTOJEĆU LIGAŠKU SEZONU
  7.  RAZNO

 

-predstavnici klubova koji nisu ovlašteni za zastupanje dužini su donijeti ovjerenu vjerodajnicu s popisom osoba ovlaštenim za zastupanje.

 

Obrazac Vjerodajnica se može pronaći  OVDJE.

Sportski pozdrav,

 

Predrag Penić

predsjednik PSZŽ-a

PRIJAVA ZA LIGU

PRIJAVA ZA LIGU

 

  Prijave za ligašku sezonu 2020/21 održat će se u četvrtak 10. 09. i petak 11. 09. 2020. godine u vremenu od 19 do 21 sat u prostorijama pikado kluba “Bruno”, G. Laduč, Matije Gupca 39.

Visina kotizacije za ekipu iznosi 600,00 kn. Visina članarine za registrirane pikado klubove iznosi 300,00 kn, dok za ekipe koje ne igraju pod nekim klubom 100,00 kn. Godišnja članarina po igraču iznosi 125,00 kn.

Kod prijave za ligašku sezonu potrebno je uplatiti i kotizaciju za Kup. Novost od prošle sezone je obavezan Kup i za trećeligaše.  Visina kotizacije za Kup iznosi 300,00 kn.

Navedeni iznos potrebno je uplatiti na račun PSZŽ-a: HR78 2484008 1103796574, te kopiju uplatnice donijeti na uvid kod prijave.

 Prijavnica za ekipna natjecanja kao i zahtjev za registraciju natjecatelja moraju biti kompletno popunjeni, tako da budu čitljivi svi podaci, inače će se smatrati nevažećima. Navedeni obrasci mogu se pronaći na stranici HPS-a pod rubrikom dokumenti/obrasci/...

Izvlačenje prvog kola održat će se prema dogovoru na godišnjoj skupštini, a početak natjecateljske sezone je 29.09. 2020.

Treća liga igra utorkom, druga srijedom, dok prva liga igra četvrtkom.

U slučaju nejasnoća osoba za kontakt je tajnik saveza Komar Vedran 098/812-419.

 

 

     

Sportski pozdrav;

Predrag Penić, predsjednik

Starije vijesti.


Powered by N-13 News