IZVRŠNI ODBOR

Posted by pszz - 23/06/19 11:17AM - - 1/52/53/54/55/5

 

Na sastanku Izvršnog Odbora u sastavu Predrag Penić – predsjednik, Alen Bošković, Vedran Komar, Ivan Benda te Robert Hainešek održanog dana 10. svibnja u Strmcu donesene su slijedeće odluke:

 

AD1)

Iz prve lige u drugu ispada jedna ekipa (Park), dok iz druge lige u prvu ulaze dvije ekipe (Kalimero i Skitnice). Iz druge lige u treću ispada jedna ekipa (Old School), dok u drugu ligu ulazi jedna ekipa (Barcelona) kao novopečeni dugoligaš, a drugoplasirana i trećeplasirana ekipa treće lige (Chill Caffe Allianz i Izletište Milečki) ulaze u drugu ligu kad dopuna istoj, ali sa licencama trećeligaša.

 

AD2)

Otkazivanje nastupa na završnici pojedinačnog prvenstva Zagrebačke županije (top 16) moguće je 7 dana prije održavanja same završnice. U slučaju otkazivanja nekog od igrača koji su se kvalificirali u top 16 u završnicu ulaze natjecatelji koji se nalaze ispod liste 16. Lista se pomiče za jedno ili više mjesta te će doći do promjena u sastavu skupina. Igrači koji ne otkažu svoj nastup 7 dana prije održavanja završnice bit će suspendirani te neće moći igrati završnicu otvorenog prvenstva Zagrebačke županije iduće godine.

 

Sportski pozdrav,

Predrag Penić
predsjednik PSZŽ-a
Powered by N-13 News