Gore

27. EKIPNO PH U ELEKTRONIČKOM PIKADU

  Ekipe PSZŽ-a koje su se plasirale na 27. ekipno državno prvenstvo Hrvatske trebaju najkasnije do 15. 4. 2022. poslati odgovarajuća liječnička uvjerenja inače ti natjecatelji neće moći nastupiti na državnom prvenstvu. Uvjerenja poslati tajniku na mail komarac88@gmail.com.

Ekipe koje su se plasirale na ekipno državno:

   1. liga: Chill, Zaprešić, Baccara Bacca

   2. liga: Šiljak

   3. liga: Time, Epic Brozo, CB Big Ben 2

 

 Najmasovnije natjecanje u Hrvatskoj na rasporedu je 30.04. i 01. 05. 2022. godine koje će se ove godine održati u Školsko-sportskoj dvorani OŠ “Dubovac”, Primorska 9 u Karlovcu.

Ždrijeb skupina za Ekipno PH 2022. će se održati u ponedjeljak  25. travnja u 12:00 sati u prostorijama Hrvatskog pikado centra (Avenija Dubrava 238, Dubrava-Zagreb)

Sustav natjecanja na Ekipnom PH je ostao isti kao i prethodnih sezona, u prvoj fazi ekipe su podijeljene u 8 skupina s po 3 ekipe pri čemu dvije prvoplasirane idu dalje, dok se u drugoj fazi igra na Listi 16 dvostrukim nokaut sustavom (desna i lijeva strana). Za kraj podsjetnik da su na zadnjem prvenstvu u Senju u konkurenciji seniorki slavile cure iz Janje Next Team, u elitnoj Prvoj ligi naslov je uzela ekipa Posejdon 2 iz Kaštela. U Drugoj ligi kod seniora slavila je ekipa Sprint iz Solina, dok su kod trećeligaša najbolji bili dečki iz Sesveta.

Striktna primjena Pravilnika o odijevanju

Na ekipnom prvenstvu Hrvatske se striktno primjenjuju odredbe Pravilnika o odijevanju, tzv. Dress Code. Igrači koji ne budu udovoljavali odredbama tog Pravilnika neće moći nastupiti na natjecanju. Pri tome igrači trebaju znati da postoje dva Pravilnika o odijevanju kojima je zajednički samo prvi dio, dok se u dijelu gdje se precizno navodi koja odjeća je dopuštena odnosno zabranjena, razlikuje Dress Code za pojedinačno PH te onaj za ekipno PH i završnicu Kupa RH.

Pravilnik o odijevanju (Dress Code) HPS-a za ekipno PH i završnicu kupa RH.

Sva odjeća mora biti čista, uredna i nepoderana.

Vodstvo natjecanja ima pravo od svakoga za koga smatra da nije prikladno odjeven zatražiti da promijeni odjeću. Za to se daje rok od 15 minuta, a ukoliko igrač to ne učini neće mu biti dozvoljen nastup na natjecanju.

U slučajevima kada se meč snima za televiziju, igrači su dužni ukoliko se to od njih zatraži na svoju odjeću na određeno mjesto staviti logo HPS-a (u obliku naljepnice ili bedža) koji im mora osigurati vodstvo natjecanja.

Ekipe moraju biti odjevene jednoobrazno – npr. ako je u pitanju majica, svi igrači/ce pojedine ekipe moraju imati jednake majice, odnosno ako se radi o trenirci svi moraju imati jednake trenirke. Ako su u pitanju hlače one moraju biti u istoj boji (npr. da svi nose tamne traperice ili da svi nose svijetle traperice).

Na odjeći obavezno mora biti oznaka pripadnosti ekipi (ili klubu) – bilo putem logotipa ili natpisa s imenom ekipe (ili kluba)

Obuća u kojoj igrači nastupaju mora biti zatvorenog tipa – dopuštene su i tenisice i cipele, ali ne i sandale, japanke i slična obuća otvorenog tipa

Nije dozvoljeno nositi:
– majice bez rukava
– majice na bretelice
– sandale, japanke i sličnu obuću otvorenog tipa

– slušalice za glazbu u ušima,
– kape, šešire i slična pokrivala za glavu, osim iz medicinskih, religijskih ili drugih razloga za koje se treba dobiti odobrenje od vodstva turnira prije početka natjecanja
– odjeću s natpisima ili crtežima koji su uvredljivi ili neprikladni za sportska natjecanja

                  

https://www.hps-dart.hr/index.php/2-uncategorised/243-najmasovnije-domace-natjecanje-27-ekipno-ph-odrzat-ce-se-u-karlovcu


Powered by N-13 News