Gore

Danas igraju:

  • BANANA - TIME by LA CUBANITA 0:0
  • EPIC BROZO CB - CHILL VG 0:0
  • PK BIG BEN & CB COLIBRI - BARCELONA 0:0
  • OPTIMISTI - PK BIG BEN & CB COLIBRI 2 0:0
  • VILLA LIBERA - EPIC BROZO 0:0

HPS DONIO ODLUKU O PREKIDU NATJECATELJSKE SEZONE

Izvršni odbor HPS-a na svojoj posljednjoj sjednici raspravljao je o trenutnoj situaciji i posljedicama koje uzrokuje koronavirusa COVID 19, a vezano za nastavak natjecateljske sezone 2020/2021. Raspravi su prethodile konzultacije sa Središnjim državnim uredom za sport i Hrvatskim olimpijskim odborom. Uzimajući u obzir važeće Odluke Stožera za civilnu zaštitu RH i zaključke navedenih konzultacija, IO HPS-a donio je odluku o prekidu natjecateljske sezone 2020/2021.

Ako se u periodu do ljetne stanke situacija sa covidom poboljša i mjere koje propisuje Stožer za civilnu zaštitu budu dopuštale okupljanja i organizaciju natjecanja, HPS će organizirati izlučne turnire. Format natjecanja tih turnira bit će prilagođen trenutnoj situaciji a rezultat će poslužiti kao temelj za utvrđivanje nacionalnih selekcija za europska natjecanja koja su još aktualna u sezoni 2021. godine.

Isto tako donesena je odluka da se svim županijskim pikado savezima savezima koji su započeli ligaško ili kup natjecanje u aktualnoj sezoni i izvršili uplate u potpunosti izvrši povrat uplaćenih financijskih sredstava sa naslova kotizacija, registracija i članarina.

Izvor: HPS


Powered by N-13 News